www.motor-assistance.ro
Motor Assistance furnizeaza servicii de asistenta rutiera indiferent de conditiile meteorologice si oriunde in Romania.
Principalul scop este satisfactia clientului. Fiecare client este important pentru noi.
Nevoile clientilor, sunt prioritatea noastra, si punctul principal in dezvoltarea si elaborearea produselor si serviciilor societatii.

 

www.europassistance.ro
Europ Assistance este un pioner al serviciilor de asistenţă şi joacă un rol de referinţă în acest domeniu. Propagăm cu cea mai mare sinceritate misiunea noastră, aceea de a deschide noi perspective de viitor în domeniul nostru de activitate, iar prin acesta umărim să devenim lideri în asistenţă.

 

012683611
A24 ROAD PATROL este o companie de asistența rutieră cu acoperire naționala și internațională, pe întreg spațiul european.
Rețeaua A24 numără la ora actuală peste 600 de parteneri la nivel național  și peste 42.000 la nivel european.
Întreaga activitate este coordonată de centrul operațional și logistic din Cluj-Napoca.

 

www.9695.ro
9695 a luat fiinta din nevoia de ajutor in situatiile rutiere de urgenta atat pe teritoriul Romaniei, cat si in spatiul Uniunii Europene, punand la dispozitia membrilor sai servicii-dispecerat non-stop pentru orice fel de urgenta rutiera.

 

fejer
Suntem unii dintre primii care, identificand necesitatea actionarii cu utilaje specializate in cazul avariilor vehiculelor de toate tipurile, am decis sa aducem in Romania vehicule dotate cu cea mai moderna tehnologie europeana. Suntem, deci, experti ai serviciilor rutiere in Romania.

 

logo
Compania Pointer Systems este membra a societatii multinationale Pointer Telocation LTD, listata pe piata financiara NASDAQ si lider in furnizarea de produse si servicii de calitate superioara in industria de automobile si in domeniul asigurarilor.

 

logo_header

Ne-am inceput activitatea acum 25 de ani, cand conceptul de „asistenta” nu era definit in Romania in sensul pe care il cunoastem astazi. De atunci, piata serviciilor de specialitate s-a dezvoltat si s-a diversificat, iar noi ne-am reinventat continuu.

 

MillenniumAssistance_logo

Millennium Assistance infiintata in anul 2005, este prima societate de profil care ofera un serviciu unic de asistenta rutiera pe intreg teritoriul Romaniei la cele mai inalte standarde in domeniu. La dispozitia dumneavoastra 24 de ore pe zi, 365 zile pe an, serviciile Millennium Assistance sunt destinate sa va faca viata mai usoara, mai confortabila si sa va ofere siguranta oriunde v-ati afla.