Servicii tractari auto – Program non-stop!

Ne puteti contacta la orice ora din zi sau din noapte, in orice zi a saptamanii. Vom raspunde cu promptitudine oricarei solicitari.

Asiguram urmatoarele servicii:

– tractari auto noi si second-hand / avariate;
– tractari SUV / Jeep;
– tractari autoturisme pe platforma;
– remorcare auto;
– depanare auto;
– readucerea autovehiculului la domiciliul dumneavoastra;
– transport auto intern si international;
– diagnoza auto;
– vulcanizare.

Tractari doar autoturisme si suv-uri, cu masa maxima de 3.5 tone!

In plus asiguram interven­tii rapide oriunde în România, datorita retelei nationale de colaboratori, pentru ca oricine sa poata beneficia de servicii de calitate, oriunde s-ar afla in cel mai scurt timp.

Echipa specializata Tractari Valea Prahovei, tracteaza si transporta in Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal:

– autoturisme;
– motociclete;
– utilaje;
– orice alte masini pâna în 3,5 tone.

TRACTARE AUTO AVARIATE

In cazul unui accident de circulatie echipa noastra de interventie va prelua, incarca, transporta respectiv descarca si preda autovehiculul avariat dupa caz.

TRACTARE AUTO NOI

Suntem principalii  furnizori de servicii destinate transportului auto  in zona Valea Prahovei cu o colaborare extinsa in toate orasele atat din tara cat si din strainatate.

TRANSPORT PASAGERI

Oferim transport pasagerilor aflati in autovehiculele avariate de la locul evenimentului catre destinatia dorita de client. (service, cazare, transport in alta localitate, etc.

Cele mai bune motive sa ne alegeti pe noi:

low-price-guarantee-icon

Preturi reduse
Desi oferim o calitate superioara a serviciilor am hotarat sa fim aproape de parteneri si de clienti si am redus majoritatea tarifelor pentru tractari auto.

 

247Program tractari
Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii  este non-stop.

 

Activity IconPromptitudine
Garantam promptitudine si suport rapid in judetul Prahova si imprejurimi.

 

 

 Pentru ca lucram in conformitate cu legea, trebuie sa stiti ce spune aceasta despre masinile care necesita o tractare.

 Masina tractata (chiar si doar pe doua roti) trebuie sa aiba acelasi regim ca orice autovehicul care circula pe drumurile publice adica sa fie inmatriculat si sa aibe toate taxele platite si verificarile efectuate la zi. In cazul in care autovehiculul are numerele expirate se considera conducerea pe drumuri publice a unui autovehicul fara numere, deci caz penal.

Conducatorul masinii tractate trebuie sa aibe permis de conducere si sa indeplineasca obligatiile normale (sa nu aibe alcoolemie, sa nu fie drogat etc). In cazul in care conducatorul masinii tractate este minor si/sau nu are permis de conducere aferent categoriei masinii pe care o conduce, se considera conducerea unui autovehicul fara permis de conducere, deci caz penal.

In cazul in care masina tractata are probleme cu avariile, semnalizatorul etc. (fie ele tamponate sau defecte), masina trebuie neaparat transportata pe platforma.

In cazul in care masina tractata are probleme cu franele, este necesara stanga (bara metalica de tractare). Daca franele merg, este suficienta sufa.