Tractare auto Sinaia

Compania noastra de tractari auto Sinaia ofera tractare ieftina, rapida si eficienta pentru masina dvs, in absolut orice situatie. Sunati-ne si vom ajunge la locatie in cel mai scurt timp pentru a rezolva problema dvs.

Constienti fiind ca evolutia si imbunatatirea calitatii serviciilor este extrem de importanta, ne-am diversificat activitatea si gama de servicii.

Membrii echipei noastre sunt specializati in domeniu, avand o vasta experienta in rezolvarea solicitarilor preluate, fiind instruiti astfel incat sa acopere orice detaliu in vederea unei colaborari cat mai eficiente, operative si placute cu clientul. Echipa noastra este formata din soferi profesionisti, cu atestatele  necesare in domeniu, coordonati de catre un dispecerat non-stop.

Suntem prezenti non stop pentru ca suntem dornici de munca, dornici de a deveni profesionisti in acest domeniu, de a fi cei mai buni si pentru ca trebuie sa fie cineva alaturi de tine, la nevoie!

Pentru faptul ca nu suntem singurii cu acest tip de servicii, consideram ca e important sa fim de incredere, seriosi si muncitori.

De ce sa apelati la noi?

– pentru ca oferim cel mai bun pret non stop
– intotdeauna vei pleca multumit
– suntem prompti si rapizi
– suntem seriosi si responsabili
– pentru ca iti iubesti masina
– suntem inteligenti si in orice situatie aparent greoaie vom gasi solutii ingenioase